Din Ekonomi

Bestrate SE

Förbättra dina lånevillkor

Bestrate Sweden AB grundades 2019 med ambitionen att vara den bästa plattformen på marknaden för att sänka låntagares räntekostnader på både privat & företagslån samt att ha flest anknytna Banker i Sverige. Vår vision är att konsumenter och företag enkelt ska kunna jämföra och sänka månadskostnaden på lån utan att behöva förhandla med bankerna. Genom att erbjuda en enkel och smidig kundresa vill vi göra det naturligt för människor att jämföra lånevillkor mellan banker så att de i lugn och ro kan välja det erbjudande som passar bäst.

Hur fungerar det?

  1. Kunden fyller ut orderformuläret på hemsidan och lämnar sina detaljer. Lånebelopp
    för privatlån kan väljas mellan 10 000 – 600 000 kr över en lånetid på 20 år.
    Företagslån 140 000 – 3 000 000 sek över en lånetid på 5 år.
  2. Bestrate tar 1 UC-upplysning på kunden. Andra banker kan göra fler upplysningar med andra kreditbolag men enbart 1 UC registreras som kan påverka kreditbetyget.
  3. Banker kopplade till Bestrate har möjlighet att erbjuda kunden lånealternativ.
  4. Kunden väljer därefter det bästa lånealternativet som passar dem bäst, om kunden ej vill välja ett alternativ så kan man enkelt neka lånealternativen när som helst under processen.
  5. Banken kan komma att fråga efter kompletterande dokumentation där kunden kan följa enkla instruktioner via hemsidan.
  6. Om Banken godkänner dokumentationen skickas det ut ett skuldebrev som kunden måste signera digitalt. Pengarna betalas därefter ut till kunden.
Shopping Cart