Din Ekonomi

Creddo

Jämför företagslån och spara pengar med oss

Vårt mål är att bli den effektivaste företagslåneförmedlaren!

Creddo samarbetar med ledande långivare och banker inom företagslån. Med hög konvertering och snabba processer kan vi ge våra kunder den bästa tjänsten för jämförelse av företagslån. Grunden till den höga konverteringen är direkt-integrationer med samarbetspartners, personlig service och automatiska processer.

Vårt team består av erfarna personer från bland annat låneförmedlings- och gambling-branschen. Detta gynnar samarbeten med publicister i affiliatenätverk då konvertering är central för oss.

Hur funkar tjänsten?

  1. Fyll in ansökan – Snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Endast 1 UC.
  2. Få erbjudande – Långivarna lämnar erbjudande inom 24 timmar.
  3. Välj långivare och få lånet utbetalt.

Vår kundservice är tillgänglig via telefon, live chat eller e-post om du behöver hjälp!

Bakgrund om oss

Att enkelt kunna jämföra sina olika alternativ oavsett produkt/tjänst är numera vardag för konsumenter. Vi på Creddo, som alla har erfarenhet av drivna bolag, frågade oss varför det ska vara så mycket svårare att jämföra sina valmöjligheter som företagare eller ens få ett erbjudande.

En av de mest grundläggande förutsättningarna för bolag är att kunna finansiera sin verksamhet. Det bör därför vara enkelt att jämföra sina olika alternativ när det kommer till företagslån. Lösningen blev helt enkelt att starta Creddo!

Vi som grundat Creddo har även stor erfarenhet av fintech vilket ger oss unika fördelar för att ta branschen in i den digitala framtiden och hjälpa små- och medelstora företag hitta så bra lånealternativ som möjligt.

Shopping Cart